Somn linistit, pentru bebelusul tau

Sunt folositoare lampile de veghe pentru copii vom gasi raspuns la aceasta intrebare in acest articol. Prima data sa stabilim care sunt tipurile de lampi de veghe care se potrivesc in camera copilului, ce fel de lumina este potrivita pentru ca bebelusul sa aiba un somn linistit si nu in ultimul rand daca este bine ca bebelusul sa doarma cu o lampa de vege aprinsa?

In perioada cand bebelusul este mic lampa de veghe este utila mamicii care se trezeste noaptea pentru a linisti bebelusul daca plange, il schimba sau sa il hraneasca, daca are o lampa de veghe ea nu va mai fi nevoita sa aprinda lumina din tavan sau o alta lumia mai puternica.

Dupa ce copii mai cresc incep sa dezvolte anumite frici, de aceea este important ca in camera copilului sa fie iluminata cu o lumina calda si slaba doar atat cat sa identifice lucrurile care ii sunt familiare in camera si sa se linisteasca. E important ca lampile de veghe sa fie colorate in roz, alb pentru fetite si albastru pentru baieti si sa fie decorate cu personaje vesele sau animalute.

De asemenea pentru somnul linisti al copilului este important atat patutul cat si salteau pe care doare acestea avand un rol important in odihna copilului. Patuturile bebe trebuie sa aiba o somiera gaurita pentru o buna aerisire a saltelei care trebuie sa aiba un strat de fibra de cocos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *